Lady Gaga och H&M



H&M har verkligen snöat in på det här med festivaltema. Nu står det klart att de även kommer göra band T-shirtar till sommaren. Några av artisterna kommer vara Aerosmith, Debbie Harry och självklart Sverigeaktuella Lady Gaga! Jag tvekar inte en sekund på att Gagas T-shirt kommer vara den hetaste!

Nytt i garderoben






Idag blev det lite nya kläder. Äntligen fick jag mina skor från vagabond som ni ser =) Tröjan och tightsen kommer från solo.

Kate Moss for Longchamp












Har precis suttit och kollat in den senaste kollektionen av Kate Moss sammarbete med Longchamp. Hade jag haft 10.000kr över till en väska hade det nog blivit en från just den kollektionen. Kate Moss är ju såklart alltid lika snygg och denna gången är hennes väskor lika snygga som henne själv.

Shoes by Topshop









Topshop lyckas alltid med sina skor och dessutom tycker jag att priserna är helt ok. Så är du sugen på ett par nya snygga klackar så har säkerligen Topshop ett par som passar!

Skördefest hos IKEA





Gillar verkligen Ikeas nya kampanj, riktigt härliga bilder. I kampanjen ser man många olika teman, skördefest, papper och veck, arty, fransk romantik, trä på trä och folklore. Bilderna ovan är tagna från temat skördefest. Inredaren till dessa underbara arrangemang är Lo Bjurulf och hennes assistent Lotta Norlén. Vill ni kika in fler bilder hittar ni de här.

Inspiration från Acne












Lite inspiration för dagens outfit. Känner lite för en rutig skjorta, lacktights, vitt linne och ett par kilklackar. Så får det nog bli!

Blondare än blond






Nu är det dags att bli gråhårig. Kate Moss har hakat på trenden och vi kunde även se det på Chanels visning. Jag var lite skeptisk när jag först såg det men nu när jag har smält det lite så hade jag nog kunnat tänka mig att lägga i lite gråa slingor i mitt blonda hår. Det är ju lätt fixat med en toning och lite silvershampo.



Badmode med retrostil




















Twilfit satsar på retrostilen iår. Riktigt härliga bilder och många fina bikinis.

Fina nyheter på H&M



H&M har många fina nyheter inne nu. Önskade att plaggen ovan hängde i min garderob, men tyvärr så gör de ju inte det. Jag tycker det är riktigt snyggt att matcha två olika mönster som på klänningen och väskan, outfiten blir på något sätt mycker mer intressant.

Dangerous Goods





Idag har jag haft på mig mitt halsband från Dangerous Goods. Just detta halsband var designat för att stödja kampen mot trafficking och all vinst gick till en fond som var startad av stiftelsen Samverkan mot Trafficking. Nu har de designat ett halsband för Plan Sverige där vinsten kommer gå till att försöka minska våldet och övergreppen mot barnen i Malawis skolor. Vill ni veta mer kan ni gå in på dangerousgoods.nu.

Chloe Sevigny












Chloe lyckas alltid sätta den perfekta outfiten.  Hon har en skön blanding mellan de senaste designkläderna och vintage, vilket gör att hon har sin helt egna stil. Hon får definitivt stå för dagens inspiration!



Shoes


1. H&M, 399kr

2. H&M, 199kr

3. Nelly.com, 399kr

4. Mango, 999kr

5 Nelly.com, 399kr

6. Miu Miu, ca: 4950kr

7. Jimmie Choo, ca: 17450kr

8. Alexander Mcqueen, ca: 4450kr

9. Alexander Wang, ca: 6750



Fireplace



Både jag och min sambo gillar öppna spisar och braskaminer, dels så ger det ju sån skön värme på vintern men framförallt höjer det mysfaktorn i ett rum. För oss som inte har möjlighet att sätta in en braskamin finns det ju andra alternativ där man inte behöver en skorsten tex den här från Iittala. Helt lukt och rökfri, bara att placera den där man vill ha den och tända på! Den ger nog inte så mycket värme men den höjer helt klart mysfaktorn. Dessutom tycker jag att den är riktigt snygg. Pris: runt 9000kr.

Photo by Tim




















Foto: Tim Kristensson Smink: Capo Grindegård


Här är lite bilder från gårdagen. Som ni ser har jag hittat min tröja som jag ville ha!




H&M fashion against AIDS





















I årets fashion against AIDSkollektion satsar H&M på festivaltema. Självklart är kollektionen riktigt rockig och de har såklart valt Elizabeth Jagger som en av modellerna. Förutom kläder kommer även kollektionen innehålla tält och sovsäckar, har tyvärr inte hittat några bilder på det än. Den 20 maj ska man kunna hitta kläderna på H&M divided och 25% av det man handlar för går till AIDS/HIV- forskning.

Paul Smith for Stelton







I år firar Stelton 50 år och har därför gjort ett samarbete med Paul Smith. Serien kommer släppas någon gång i maj och priserna kommer ligga på mellan 1700- 3500. Inte direkt ikeapriser på dansk design alltså.

Beslutsångest




Kom precis hem från ett 13 timmars pass på jobbet och känner att jag verkligen är värd ett par nya skor! Har spanat in dessa från vagabond ett tag men nu kan jag inte bestämma mig vilken färg jag vill ha..... Jobbigt känner jag. Priset är riktigt bra med, 600kr.

J DAUPHIN








Johanna Dauphin är verkligen en av mina favorit smyckesdesigner, även hennes väskor är helt galet snygga. Tyvärr så får ma ju betala en slant för hennes kreaktioner, ett armband ligger runt 1400kr och halsband mellan 1800- 3500kr. Om man är sugen finns en del att köpa på Nelly.com.





Catwalkfrisyrerna













Här kommer lite mer hårinspiration. Mittbenan kommer mer och mer och det används mycket håraccessoarer. Själv tycker jag det är svårt att följa hårtrender slaviskt då det inte alls är säkert att man passar i allt. Olika ansiktformer passar ju till olika frisyrer och det gäller att ta reda på vad man själv passar i, sen tycker jag att man såklart ska våga prova annat än det man alltid har har haft och kanske inte alltid köra på det säkra kortet. Jag själv är en riktig fegis när det kommer till mitt hår, jag har en gång i mitt liv klippt av det och det kommer aldrig hända igen men däremot testa olika färger har jag aldrig varit rädd för.

Baseballjacka


Alexander Wang ss 10



BikBok


Jag har nu ångrat mig, jag vill verkligen ha en baseballjacka. Jag var väldigt tveksam första gången jag såg bilderna från Wangs visning i höstas men de har liksom växt och nu är jag redo för en.  Helst vill jag ha den röd/vita och till den skulle jag ha svarta korta shorts en vit lös t-shirt, vita converseskor och självklart flätan på sidan!

Grön mockajacka och spetsleggings





Jacka: Mission
Klänning: Pour femme
Spetsleggings: Gina tricot
Solglasögon: Ray Ban

Idag rotade jag fram min gröna mockajacka och begav mig till mormors balkong. Till detta hade jag även vita skinnconverse, fick inte med de på bilderna men jag tror nog alla vet hur de ser ut =)

Alexander Wangflätan






I sommar kommer jag definitivt köra på Alexander Wangflätan och det är det nog många som kommer göra. Enkelt men ändå riktigt snyggt om man har ett långt svall.

Vår hos Zara




















Många fina plagg får vi se hos zara i vår. En riktigt skön trend i vår är att man får ha strumpor i skorna. Jag är verkligen tacksam för detta då jag själv tycker det är mycket skönare att ha strumpor i än att gå barfota.

pastelliga naglar







Idag är vi lite våriga och kör på mintgrönt nagellack. Detta köpte jag på Primark för typ 1£, krävdes 3 lager för att det skulle bli en jämn och bra färg med det var det värt!

Lindsay Lohan släpper ny kollektion













Lindsay Lohan försöker ännu en gång att lyckas i modebranschen. I höstas jobbade hon som moderådgivare hos Ungaro, och man kan säga att det samarbetet inte gick som planerat. Deras chefsdesigner sa upp sig och modehusets skapare Emanuel Ungaro gick ut och sa att hela kollektionen var katastrofal. Inte alls så lyckat med andra ord. Lindsay har ett eget märke, 6126 (namnet kommer från Marilyn Monroes födelsedag) där hon tidigare designat leggins och nu har hon valt att lägga till en hel kollektion kläder. Finns faktiskt en del plagg som jag mycket väl skulle vilja ha i min garderob. Tyvärr kommer vi nog inte kunna få tag på de i Sverige utan får isåfall bli genom utländska nätbutiker.

Himla fint







Ligger och surfar runt efter lite inspiration till lägenheten, fastnar verkligen för dessa bilder från himlas nya reklam. Älskar omgivningen och alla fina färger. Nästa gång jag har middag ska jag nog bjuda på en färgsprakande dukning i stil med detta.

Gårdagens klädval






Tröja: H&M
Leggins: Primark
Halsband: Lindex





Den svenska modellexporten









Den svenska modellexporten går ju hur bra somhelst. Här ovan har vi den svenska modellen Dorothea Barth Jörgensen. Hennes karriär fortsätter stadigt uppåt. 2007 vann hon Elite model look och hösten 2009 gick hon 44 visningar för kända märken som Chanel, Prada, Calvin Klein, Burberry, Marc Jacobs, Miu Miu m.fl. 2010 fick hon det prestigefyllda priset som årets modell på Ellegalan. Inte så illa med andra ord. Dessutom tycker jag hennes personliga klädval inte är så tokiga. På bilden ovan poserar hon i acnes jeans med metalldetaljer från kollektionen SS10.

Nätshoppa snygga outfits



Gina Tricot





H&M




NELLY


Inspiration















Lara Stone, Vogue UK januari 2010.

Details





Mina absoluta favoritörhängen. Köpte de i London för någon månad sedan på Topshop om jag inte minns helt fel.

Nina hjärta Nina






Har letat ett tag efter en ny parfym, är ju så lätt att fasta för en och samma så kör man bara på den. Men plötsligt händer det, luktade på detta lilla söta äpple för någon vecka sedan och tyckte verkligen om den, sen när jag såg att den hette Nina var det liksom redan avgjort, den skulle stå i mitt badrumsskåp! Jag klickade hem den från parfym.se mycket bättre pris än i butikerna.

Dags att byta ut halsduken!



Nu är det inte långt kvar tills man får byta ut den varma halsduken mot en tunnare scarf. Denna underbara scarf kommer från Whyred, är gjord av 100% silke och hade piffat upp vilket tråkig outfit som helst.  Jag hade verkligen inte tackat nej till att ha den i min ägo. Ligger alltså långt upp på min önskelista just nu!

Smink



Körde på en naturlig sminkning idag. Röda läppar och lite maskara funkar alltid om man inte orkar sminka sig i 100 år, 2 min och man är klar! Absolut det bästa tricket en morgon man har bråttom!

Dagens detalj.

img00054-2010040 (MMS)

Blått nagellack från HM ca: 40 kr.


Tapeter

Boråstapeter, London

 

Osborn and little, Groove garden

 

Har precis köpt min första lägenhet och det känns verkligen helt fantastiskt! Nu börjar bara det jobbigaste av allt, att välja tapeter! Trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. Jag vet inte hur många gånger jag har bestämt mig och sen ångrat mig igen. Dessa två tapeter har varit med på listan länge och är tänkta som fondväggar, men kan som sagt aldrig bestämma mig!


Första inlägget!!

Välkomna kära läsare!

Idag bestämde jag mig för att starta min egna blogg!

Jag kände att det var dags för mig att ge ut mina tips och ideér och förhoppningsvis kunna inspirera andra.

Jag kommer skriva mycket om senaste modet, allt ifrån frisyrer, smink,kläder och nagellack men det kommer även finnas lite inredningsinspiration till er som gillar det.

Hoppas ni kommer gilla den!


RSS 2.0